Sinds ik mijn eigen innerlijke reis begon begrijp ik zoveel meer van mezelf, anderen en de wereld waarin ik leef. Vanaf mijn puberteit ben ik erg lang zoekende geweest naar mijn plek binnen de maatschappij. Ik kon mijn draai in het onderwijssysteem niet goed vinden en dat zette zich voort in mijn werkende leven. Toen ik eenmaal het besef kreeg dat ik al lange tijd een sluimerende leegte in mezelf voelde ben ik andere keuzes gaan maken. Naarmate ik keuzes ging maken die dichter bij mezelf stonden begon zich een bijzondere synchroniciteit te ontwikkelen.

Ik ervaarde meer rust, innerlijke vervulling en plezier mijn leven. Er kwamen bijzondere opleidingen, mensen en mogelijkheden op mijn pad en ik begreep direct dat dit het pad was dat ik moest volgen. Het pad van mijn ziel bracht me opnieuw in contact met het waarnemen van subtiele energie waardoor ik me weer herinnerde wie ik diep van binnen ben. Het was een taal die ik eigenlijk al mijn hele leven sprak, maar die ik al die jaren had weggestopt. Hoe meer ik me verbind met zowel het kosmische als het aardse, hoe meer ik me daadwerkelijk thuis voel op aarde. Om mijn ervaring verder te verdiepen en bekrachtigen volg ik diverse opleidingen, cursussen en workshops. Zo kwamen onder andere Raja Yoga, School of Life, Healing Arts en het Sjamanisme op mijn pad.

Naast bewustzijnsontwikkeling heb ik een grote liefde voor de natuur. Om die reden ben ik in 2020 vanuit de randstad richting het Groningse platteland verhuisd. Samen met een goede vriend deel ik hier een woonboerderij. Een soort mini community die we nog hopen uit te breiden met de activiteiten in- en rondom het bijbehorende landgoed dat we gaan omtoveren tot voedselbos, bezinnings- en inspiratieplek.

Mijn missie

Het is mijn missie om een bijdrage te kunnen leveren aan de snel veranderende maatschappij waarin we op dit moment leven. Er komen steeds meer hoogbewuste zielen naar de aarde die lastig hun draai kunnen vinden in de huidige maatschappij. Deze ‘lost souls’ lijken buiten de boot te vallen en belanden hierdoor in een depressie of burn-out. Ik zie deze afdwaling als een uitnodiging voor meer autonomie en authenticiteit. Hoe meer mensen hun eigen pad volgen, hoe meer verbinding met elkaar, met de dieren en met de natuur er zal zijn.

Ik ontvang je met open hart in mijn praktijk. Ik zie je voor wie je bent, in je heelheid, in je kwetsbaarheid, in jouw pure zijn.

Ward (25)

“Een aantal dagen geleden kreeg ik een healing op afstand van Jorinde. In haar vanzelfsprekende stevigheid/kracht voelde ik me zo enorm gedragen dat ik me gewoon kon overgeven aan datgene wat er dienend was in het moment. Tijdens de healing leek het alsof golvend er een hard brokje van mijn bekken naar mijn keel gebracht werd. Nadien had ik het gevoel dat ik zelf een stukje van mijn eigen kracht teruggevonden had. Zeer mooi, zeer dankbaar.”

Lieke (30)

“Wauw wat een bijzondere ervaring! De healing is nu twee dagen geleden en ik voel me nog steeds lichter en positiever dan voorheen. Het voelt alsof er een ‘last’ van mijn schouders is; de wereld ziet er net iets kleurrijker uit, ik voel meer en heb het gevoel dat ik beter in mijn lichaam zit. Voorafgaand aan de healing hebben we telefonisch contact gehad dus ik wist een beetje wat ik kon verwachten, maar dat ik tijdens de healing alles zo helder kon voelen heeft me erg verbaasd. Ik lag thuis op bed en voelde afwisselend tintelingen in mijn kruin, benen en door mijn hele lijf. Al na een paar minuten voelde het alsof er een zware lading van me werd afgetild. Na ongeveer 30 minuten ben ik in slaap gevallen.

 

Joyce (36)

“Ik heb bij Jorinde een healing op afstand mogen ontvangen. Haarfijn wist ze te benoemen waar ik zat in mijn proces en ze heeft me ondersteuning gegeven in het verder zakken in mijn lichaam. Het dieper kunnen voelen. Thuis komen in mijn essentie. Hoewel het op afstand was had ik direct vertrouwen in haar en kon ik me goed overgeven aan de behandeling. Dankjewel Jorinde voor deze mooie healing en het vertrouwen in mij en mijn proces. Dat bekrachtigd mij in mijn weg.”

Sabine (30)

“Jorinde legde van te voren helder uit wat ze ging doen en wat ik kon verwachten, zowel van de sessie als wat ik innerlijk en fysiek kon gaan ervaren. Achteraf vertelde ze kort wat zij voelde en liet het verder bij mij. Dat vond ik heel prettig want in de dagen daarna kreeg het langzaam betekenis. Ook de ruimte en natuur droegen veel bij aan deze fijne ervaring.”

© 2021 Dance with Life

Photography: Lisa de Bruin